heart shaped coffeee 1637963Hoe zou het zijn om af en toe eens te checken hoe het met jullie relatie gesteld is?

Zijn jullie beiden nog tevreden?

Waar zijn jullie blij mee? En vertellen jullie elkaar nog hoe leuk jullie elkaar vinden?

Zijn er dingen die bijgesteld moeten worden?

Ga regelmatig in gesprek met elkaar en check hoe jullie relatie ervoor staat. Doe dit minstens een keer per half jaar. Ga bijvoorbeeld samen uit eten, naar de sauna of een weekendje weg.
Ben jij nog tevreden en is je partner nog tevreden?
Als er punten zijn om aan te werken, bespreek dan met elkaar hoe jullie dit willen gaan doen.En als jullie er niet uitkomen samen of jullie concluderen dat het er minder rooskleurig voorstaat dan misschien gedacht, zoek dan hulp. Veel stellen wachten te lang, waardoor de problemen onderhuids doorsudderen en steeds moeilijker op te lossen zijn. En dat terwijl een paar gesprekken al veel kunnen opleveren!

Houd me vast weekend

Een leuke en bijzondere manier om in je relatie te investeren, is een houd me vast weekend. In zo'n weekend nemen jullie samen jullie relatie onder de loep, aan de hand van een aantal onderwerpen. Jullie gaan kijken hoe je op elkaar reageert als het even niet zo goed loopt en hoe je dit anders kunt doen. Ook besteden we aandacht aan intimiteit en seksualiteit en aan manieren om je relatie levendig te houden.

Voor meer informatie en je aanmelden kun je contact opnemen.